OnePlus, 150W hızlı şarj destekli powerbank geliştirdi!

OnePlus, SuperVOOC 150W Hızlı Şarj Destekli Powerbank’ini Tanıttı

OnePlus, yeni amiral gemisi telefonu OnePlus 13T ile birlikte SuperVOOC 150W hızlı şarj destekli powerbank’ini duyurdu. Yüksek kapasiteli taşınabilir şarj cihazı, hem gücü hem de kullanım kolaylığıyla dikkat çekiyor.

OnePlus, 150W Hızlı Şarj Destekli Powerbank Tanıttı

20.000 mAh batarya kapasitesine sahip olan ürün, uzun süreli bir kullanım deneyimi sunmayı amaçlıyor. Yeni nesil powerbank, USB-A ve USB-C olmak üzere iki çıkış portuna sahip ve her iki port da 100W’a kadar güç çıkışı sağlayabiliyor.

Cihaz, entegre bir 100W USB-C kablo ile birlikte geliyor. SuperVOOC teknolojisini temel alan ürün, 100W + 50W kombinasyonu sunuyor ve PD 100W, PPS ve Quick Charge protokollerine uyumlu çalışıyor. Bu özellikler birçok kullanıcıyı kendine çekiyor.

TSMC, 1.4 nm Üretim Sürecini Duyurdu!

TSMC, yeni 1.4 nm üretim süreci için hazırlıklara başladı. Bu teknolojinin, performans açısından fark yaratması bekleniyor.

OnePlus, bu powerbank’in 2021 model MacBook Pro’yu sıfırdan yüzde 54 seviyesine sadece 30 dakikada çıkarabildiğini belirtiyor. Üstelik kendisi de yaklaşık 2 saat içinde tam kapasiteyle şarj olabiliyor.

Aşırı şarj ve deşarj koruması gibi güvenlik önlemleriyle donatılmış olan cihaz, uçaklarda güvenle kullanılabileceğini belirten özel bir sertifikaya da sahip. Ürünün üzerinde yer alan LED ekran ise, yalnızca pil seviyesini gösteriyor.

Powerbank’in fiyatı 48 dolar olarak açıklandı. Siz bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz? Günlük hayatınızda bir powerbank kullanıyor musunuz? Yanıtlarınızı aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Related Posts

Samsung, Galaxy Z Fold 7, Z Flip 7 ve Flip 7 FE modellerini duyurdu

Samsung yeni nesil katlanabilir ekranlı cihazlarını duyurdu. Akıllı telefonların özellikleri ve fiyatlarına yönelik her şey belli oldu.

Elektronik deri ile sağlığın geleceği yeniden şekilleniyor

Bilim dünyası, sağlık teknolojilerinde çığır açan bir yeniliğe imza attı. Kendini onaran elektronik deri (e-deri), giyilebilir teknoloji alanında devrim niteliğinde bir adım olarak karşımıza çıktı. Vücuda yapışarak biyolojik verileri sürekli izleyen …

DENEYAP Teknoloji Atölyelerinden Türkiye’nin dört bir yanında proje şenliği

DENEYAP Teknoloji Atölyeleri, 5-6 Temmuz 2025 tarihlerinde büyük bir heyecana sahne oldu. Elektronik Programlama ve Nesnelerin İnterneti Proje Şenliği, 81 ildeki 131 atölyede eş zamanlı olarak gerçekleştirildi. Bu büyük etkinlikte, 18 bini aşkın ortaokul ve lise öğrencisi, teknoloji odaklı projelerini kamuoyu ile paylaştı.

Bu uygulamayı telefonunuzdan hemen silin: Binlerce kişinin verileri ifşa edildi

Binlerce kişinin telefonlarını gizlice izlediği iddia edilen Catwatchful adlı casus yazılımının, güvenlik açıkları nedeniyle kullanıcı ve mağdur verilerini ifşa ettiği belirlendi. Uygulamanın çocuk takip programı maskesi altında çalıştığı ancak …

Dünyanın en güçlü teleskobu ilk görüntüleri paylaştı!

Evrenin sırlarını çözmeye bir adım daha yaklaştık. Amerika’daki Vera C. Rubin Gözlemevi, gökyüzünü izlemeye başladı ve ilk görüntülerini paylaştı. Sadece 10 saatlik gözlemle hem milyonlarca galaksi kayda geçti hem de daha önce hiç görülmemiş 2 bin 104 yeni asteroit keşfedildi.

Bilim insanları ışığı ilk kez bir insan kafasından geçirmeyi başardı

İskoçya’daki Glasgow Üniversitesi’nden bilim insanları, non-invaziv yani vücuda müdahale etmeden yapılan beyin görüntülemelerinde çığır açabilecek bir teknik geliştirdi. Geliştirilen bu yeni yöntemle, ışık ilk kez bir insan kafasının bir tarafından girip diğer tarafından başarıyla çıktı.