LG, yeni nesil taşınabilir monitörünü tanıttı!

LG, Taşınabilir Smart Monitor Swing Modeliyle Monitör Serisini Genişletiyor

LG, akıllı monitör serisini yeni Smart Monitor Swing modeliyle genişletiyor. Taşınabilir kullanım deneyimini merkeze alan yeni model, küçük tekerleklerle donatılmış özel bir stand üzerinde geliyor. Marka, bu tasarımda daha önce piyasaya sürdüğü StanbyMe serisinden ilham aldı.

LG, Yeni Taşınabilir Monitör Modelini Duyurdu

Yeni model, 32 inç büyüklüğünde bir dokunmatik ekrana sahip ve 4K çözünürlük desteği sunuyor. IPS LCD panel kullanılan cihaz, taşınabilir standı sayesinde farklı alanlara rahatlıkla götürülebiliyor. Bağlantı seçenekleri arasında ise üç adet USB Type-C portu ve iki adet HDMI girişi yer alıyor.


USB-C portlarından biri 65W güç aktarımı desteği sunarak dizüstü bilgisayarları da şarj edebiliyor. Monitörün arka kısmında ise kablo kalabalığını azaltmak için gizli bir adaptör tasarımı kullanılmış.

TSMC, 1.4 nm Üretim Sürecini Duyurdu!

TSMC, yeni 1.4 nm üretim süreci için hazırlıklara başladı. Bu teknolojinin, performans tarafında fark yaratması bekleniyor.

Smart Monitor Swing, LG’nin kendi geliştirdiği webOS işletim sistemiyle çalışıyor. Böylece kullanıcılar, YouTube ve Microsoft Office gibi popüler uygulamalara doğrudan erişim sağlayabiliyor. Ayrıca bulut tabanlı bilgisayar hizmetleri desteği sayesinde monitör, harici bir bilgisayara ihtiyaç duymadan tamamen bağımsız bir şekilde kullanılabiliyor.

Ekranı tekerlekli standa entegre eden yapısıyla StanbyMe serisini andırsa da, bu modelde uzaktan kumanda ve dahili pil gibi özellikler bulunmuyor. Şu anda yalnızca Güney Kore’de tanıtılan LG Smart Monitor Swing’in fiyatı yaklaşık 735 dolar seviyesinde açıklandı.

Peki siz bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle kolayca paylaşabilirsiniz.

Related Posts

Samsung, Galaxy Z Fold 7, Z Flip 7 ve Flip 7 FE modellerini duyurdu

Samsung yeni nesil katlanabilir ekranlı cihazlarını duyurdu. Akıllı telefonların özellikleri ve fiyatlarına yönelik her şey belli oldu.

Elektronik deri ile sağlığın geleceği yeniden şekilleniyor

Bilim dünyası, sağlık teknolojilerinde çığır açan bir yeniliğe imza attı. Kendini onaran elektronik deri (e-deri), giyilebilir teknoloji alanında devrim niteliğinde bir adım olarak karşımıza çıktı. Vücuda yapışarak biyolojik verileri sürekli izleyen …

DENEYAP Teknoloji Atölyelerinden Türkiye’nin dört bir yanında proje şenliği

DENEYAP Teknoloji Atölyeleri, 5-6 Temmuz 2025 tarihlerinde büyük bir heyecana sahne oldu. Elektronik Programlama ve Nesnelerin İnterneti Proje Şenliği, 81 ildeki 131 atölyede eş zamanlı olarak gerçekleştirildi. Bu büyük etkinlikte, 18 bini aşkın ortaokul ve lise öğrencisi, teknoloji odaklı projelerini kamuoyu ile paylaştı.

Bu uygulamayı telefonunuzdan hemen silin: Binlerce kişinin verileri ifşa edildi

Binlerce kişinin telefonlarını gizlice izlediği iddia edilen Catwatchful adlı casus yazılımının, güvenlik açıkları nedeniyle kullanıcı ve mağdur verilerini ifşa ettiği belirlendi. Uygulamanın çocuk takip programı maskesi altında çalıştığı ancak …

Dünyanın en güçlü teleskobu ilk görüntüleri paylaştı!

Evrenin sırlarını çözmeye bir adım daha yaklaştık. Amerika’daki Vera C. Rubin Gözlemevi, gökyüzünü izlemeye başladı ve ilk görüntülerini paylaştı. Sadece 10 saatlik gözlemle hem milyonlarca galaksi kayda geçti hem de daha önce hiç görülmemiş 2 bin 104 yeni asteroit keşfedildi.

Bilim insanları ışığı ilk kez bir insan kafasından geçirmeyi başardı

İskoçya’daki Glasgow Üniversitesi’nden bilim insanları, non-invaziv yani vücuda müdahale etmeden yapılan beyin görüntülemelerinde çığır açabilecek bir teknik geliştirdi. Geliştirilen bu yeni yöntemle, ışık ilk kez bir insan kafasının bir tarafından girip diğer tarafından başarıyla çıktı.